Kommentar: Fælles vision for Ny Nordisk Mad rykker tættere på

  • Bent Egberg Mikkelsen

Presse/medie

Beskrivelse

Generalsekretær for Nordisk Union Hotel, Restaurant og Turisme, Aage Jensen, forskningskoordinator og professor i ernæring og offentlige madsystemer ved Aalborg Universitet, Bent Egberg Mikkelsen, og Ghita Parry, formand for Kost og Ernæringsforbundet, skriver i en kommentar, at det vil kræve et styrket nordisk samarbejde og fælles visioner, hvis den positive udvikling i fødevarebranchen skal overføres til den offentlige mad i børnehaver, på skoler og sygehuse. De skriver, at der allerede nu bliver udviklet mange spændende projekter, der bliver udviklet på i børnehaver, kantiner, på skoler og sygehus med fokus på sundhed, bæredygtighed, maddannelse og social innovation. Samtidig er de med til at sætte den nordiske model for Mad til Mange på landkortet, som bliver et tema på årets Ny Nordisk Mad-konference i Oslo.
Periode8 okt. 2012