Referencer

Vi skal glæde os til, at kebab bliver Danmarks nationalret i 2060

Mediets navn/udløbMunchies.vice.com/da
FuldtekstLæs fuldtekstversionen

Professor: Kebab kan blive ny nationalret

Producer/forfatterCHRISTIAN HANSEN
Mediets navn/udløbB.T.metro København
FuldtekstLæs fuldtekstversionen

Professor: Kebab kan blive ny nationalret

Producer/forfatterChristian Hansen
Mediets navn/udløbBT.dk
FuldtekstLæs fuldtekstversionen

'Kebab kan blive nationalret'

Producer/forfatterChristian Hansen
Mediets navn/udløbB.T.
FuldtekstLæs fuldtekstversionen

Professor: Kebab kan blive ny nationalret

Producer/forfatterCHRISTIAN HANSEN
Mediets navn/udløbB.T.metro Danmark
FuldtekstLæs fuldtekstversionen

Vi skal glæde os til, at kebab bliver Danmarks nationalret i 2060

Mediets navn/udløbVice.com/da
FuldtekstLæs fuldtekstversionen

NATIONAL-KEBAB

Mediets navn/udløbEkstra Bladet
FuldtekstLæs fuldtekstversionen

Så er det sagt

Mediets navn/udløbSkive Folkeblad
FuldtekstLæs fuldtekstversionen

Note

Mediets navn/udløbB.T.
FuldtekstLæs fuldtekstversionen

Forsker om 867.000 indvandrere i 2060: »Vi kommer formentlig til at opgive billedet af, at danskere som udgangspunkt er lyse i huden«

Producer/forfatterDaniel Lingren
Mediets navn/udløbB.dk
FuldtekstLæs fuldtekstversionen

Beskrivelse

Professor i statskundskab fra Aalborg Universitet, Christian Albrekt Larsen, mener at madkultur, og særligt den danske nationalret, kan have indflydelse på fællesskabsfølelsen mellem etniske danskere og ikke-vestlige indvandrere og efterkommere. Stegt flæsk med persillesovs er problematisk, fordi det indeholder svinekød og altså er noget, som mange muslimer ikke spiser. En ny nationalret kunne være kebab - noget, som alle kan spise, og som kan være med til at skabe en ny fælles national identitet, mener Larsen. Kilder:B.T.metro København, sektion 1, side 6, 29-11-2018B.T.metro Danmark, sektion 1, side 6, 29-11-2018BT.dk, 28-11-2018
Periode29 nov. 2018
1 ID: 290715684