Niels Heine Kristensen

  1. 2018
  2. Udgivet

    Networks between producers and consumers : – the cities demand for organic products. / Kristensen, Niels Heine; Hansen, Mette Weinreich.

    Organic Food, Farming and Culture. red. / Janet Chrzan; Jackie Ricotta. Bloomsbury Academic, 2018.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologi

  3. Udgivet
  4. 2017
  5. Udgivet
  6. Udgivet
  7. 2016
  8. Udgivet
  9. 2015
  10. Udgivet

    Connecting local and global food for sustainable solutions in public food procurement. / Nymand-Grarup, Anne; Gradziuk, Katarzyna; Kristensen, Niels Heine.

    Second International Conference on Agriculture in an Urbanizing Society Reconnecting Agriculture and Food Chains to Societal Needs 14­17 September 2015 Rome Italy: Proceedings of the Conference. 2015. s. 18-19.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  11. Udgivet

    Lejre Økologiske Kommune : en Case. / Hansen, Mette Weinreich; Kristensen, Niels Heine.

    Økologiens Bidrag til Samfundsgoder: Vidensyntese 2015. red. / Lizzie Melby Jespersen. 1. udg. ICROFS, 2015. s. 332-341.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapport

  12. Udgivet

    Local public-private food partnerships - Lejre ‘organic’ Municipality. / Kristensen, Niels Heine; Hansen, Mette Weinreich.

    2015. Abstract fra ASFS/AFHVS Annual Conference 2015, USA.

    Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konference

  13. Udgivet

    Økologiens bidrag i et by-land perspektiv. / Kristensen, Niels Heine; Hansen, Mette Weinreich.

    Økologiens bidrag til samfundsgoder Vidensyntese. ICROFS, 2015.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologi

  14. 2014
  15. Udgivet

    Business Models for Local Foods : Finding a Way to the Market. / Esbjerg, Lars; Pedersen, Maja; Pederson, Robert; Kristensen, Niels Heine; Borup-Jørgensen, Caroline Franch; Søndergaard, Helle Alsted.

    Conference Proceedings : Part 3. red. / John Stanton; Mark Lang; Klaus Grunert. Institute of Food Products Marketing, 2014. s. 9-25.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  16. Udgivet

    Co-innovation as an integrated part of a Food Studies Master Program. / Kristensen, Niels Heine.

    ASFS/AFHVS 2014 Annual Meeting: The importance of collaboration and innovation across the food system. 2014. s. 71.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  17. Udgivet
  18. Udgivet

    Udenlandske erfaringer med skolemad. / Kristensen, Niels Heine.

    Københavns Madhus Skolemadkonference 2014. 2014.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  19. 2013
  20. Udgivet

    Food and inclusion in educational reforms in Denmark. / Kristensen, Niels Heine.

    Toward Sustainable Foodscapes and Landscapes: 2013 Annual Meeting. 2013. s. 58-59.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  21. Udgivet

    Green Learning in the ‘New Nordic School’ : Danish perspectives on a national strategy for garden education. / Nielsen, Morten Kromann; Kristensen, Niels Heine.

    Toward Sustainable Foodscapes and Landscapes: 2013 Annual Meeting. 2013. s. 74-75.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  22. Udgivet

    Organic transition in Danish public kitchens : Can a top down approach capture practice? . / Hansen, Mette Weinreich; Kristensen, Niels Heine.

    Rural resilience and vulnerability: The rural as locus of solidarity and conflict in times of crisis . Laboratorio di studi rurali SISMONDI, 2013. s. 51-52.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  23. Udgivet

    Organic transition in Danish public kitchens : Can a top down approach capture practice? / Hansen, Mette Weinreich; Kristensen, Niels Heine.

    Proceedings from the XXVth ESRS Congress . 2013.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  24. Udgivet

    Organic transition in Denmark - major drivers and dynamics. / Kristensen, Niels Heine.

    Organic Days Conference Finland 2013. 2013.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  25. Udgivet

    The institutional foodscapes as a sensemaking approach towards school food. / Hansen, Mette Weinreich; Kristensen, Niels Heine.

    Making Sense of Consumption: Selections from the 2nd Nordic Conference on Consumer Research 2012. red. / Lena Hansson; Ulrika Holmberg; Helene Brembeck. University of Gothenburg, 2013. s. 299-312.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  26. Udgivet
  27. Udgivet
  28. Udgivet
  29. 2012
  30. Udgivet

    Emerging localized food networks in Denmark : from 10 to 3,100 members and 16 branches in less than 2 years. / Kristensen, Niels Heine; Hansen, Mette Weinreich.

    The 10th European IFSA Symposium: Producing and reproducing farming systems. New modes of organization for sustainable food systems of tomorrow. 2012.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  31. Udgivet
  32. Udgivet
  33. Udgivet

    Farmers’ reasons for deregistering from organic farming. / Koesling, Matthias; Løes, Anne-Kristin ; Flaten, Ola ; Kristensen, Niels Heine; Hansen, Mette Weinreich.

    I: Organic Agriculture, Bind 2, Nr. 2, 2012, s. 103-116.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  34. Udgivet

    The Institutional foodscapes : potentials for changes in a school food context. / Hansen, Mette Weinreich; Kristensen, Niels Heine.

    Proceedings from NCCR 2012. 2012.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  35. 2011
  36. Udgivet

    Food supply in public policy – public procurement of food for schools. / Kristensen, Niels Heine; Hansen, Mette Weinreich; Nielsen, Thorkild.

    Proceedings from the Life Cycle Management Conference 2011. 2011.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  37. Udgivet
  38. Udgivet

    Lessons learned from implementing organic food into European school meals. / Kristensen, Niels Heine; Hansen, Mette Weinreich; Nielsen, Thorkild.

    Proceedings from the ISOFAR Conference “Organic is Life – Knowledge for Tomorrow”. 2011.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  39. Udgivet

    The construction of "MadX" : governmental path creation with a food culture agenda? / Kristensen, Niels Heine.

    Proceedings from the 2011 Joint Annual Meeting of the Agriculture, Food and Human Values Society (AFHVS) . 2011.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  40. 2010
  41. Udgivet
  42. Udgivet

    Consumer-oriented innovation in the food and personal care products sectors : understanding consumers and using their insights in the innovation process. / Grunert, K.G.; Jensen, B.B.; Sonne, A. M.; Brunsø, K.; Scholderer, J.; Byrne, D. V.; Holm, L.; Clausen, Christian; Friis, A.; Hyldig, G.; Kristensen, Niels Heine; Lettl, C.

    Consumer-Driven Innovation in Food and Personal Care Products. Woodhead Publishing, 2010. s. 3-24.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologi

  43. Udgivet

    Foodscapes : Building competencies for sustainable innovation through academic studies. / Mortensen, Line Hesselvig; Hansen, Mette Weinreich; Kristensen, Niels Heine.

    Knowledge Collaboration & Learning for Sustainable Innovation : ERSCP-EMSU conference, Delft, The Netherlands, October 25-29, 2010. 2010.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  44. Udgivet
  45. Udgivet

    Forankring af skolemadsordninger. : Delrapport. / Brinck, Nenna Maria; Kristensen, Niels Heine; Hansen, Mette Weinreich.

    EVIUS, 2010. 77 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  46. Udgivet
  47. Udgivet
  48. Udgivet
  49. Udgivet

    Innovative Public Organic food Procurement for Youth (iPOPY) : Lessons learned from implementing organic into European school meals – policy implications. / Kristensen, Niels Heine; Hansen, Mette Weinreich; Nielsen, Thorkild.

    Organic Food for Youth in Public Settings: Potentials and Challenges. Preliminary Recommendations from a European Study: Proceedings of the iPOPY session held at the BioFach Congress 2010. red. / Carola Strassner; Anne-Kristin Løes; Benjamin Nölting; Niels Heine Kristensen. ICROFS, 2010. s. 11-16.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  50. Udgivet

    Making the organic food service chain work and survive. / Kristensen, Niels Heine; Netterstrøm, Sune; He, Chen; Mikkelsen, Bent Egberg; Nielsen, T.

    Book of abstracts - NJF seminar 422: Fostering healthy food systems through organic agriculture -Focus on Nordic-Baltic Region- International Scientific Conference. Nordic Association of Agricultural Scientists, 2010. s. 74.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  51. Udgivet

    Meningsdannelser og handlehorisont i virksomheder med økologisk forarbejdning. / Hansen, Mette Weinreich; Kristensen, Niels Heine (Hovedvejleder).

    DTU Institut for Planlægning, Innovation og Ledelse : Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2010. 192 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandling

  52. Udgivet

    New Nordic Food – Innovators and institutions in dialogue. / Kristensen, Niels Heine.

    Proceedings from the 2010 Joint Annual Meeting of the Agriculture, Food and Human Values Society (AFHVS). 2010.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  53. Udgivet
  54. Udgivet

    Policies to promote more sustainable food procurement in the public institutions – school food case. / Kristensen, Niels Heine.

    Green Mega Food Workshop. 2010.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  55. Udgivet

    Proceedings of the Workshop on Organic Public Catering” at the 16th IFOAM Organic World Congress. / Strassner, Carola (Redaktør); Løes, Anne-Kristin (Redaktør); Kristensen, Niels Heine (Redaktør); Spigarolo, Roberto (Redaktør).

    Organic Eprints, 2010.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologi

  56. Udgivet

    Projekt EVIUS : sammenfattende rapport. / Mikkelsen, Bent Egberg; Andersen, Boris ; Andersen, Klaus Kaae ; Andersen, Torbjørn ; Benn, Jette; Brinck, Nenna Maria; Carlsson, Monica Susanne; Hansen, Mette Weinreich; Hansen, Stine Rosenlund; Holm, Niels R. ; Husby, Sofie; Kristensen, Niels Heine; Laursen, Rikke Pilmann ; Mikkelsen, Mette Vang; Mortensen, Line Hesselvig; Nordin, Lone Lindegard; Olsen, Tenna Doktor; Pedersen, Dorthe ; Sabinsky, Marianne; Tetens, Inge; Toft, Ulla ; Werther, Michelle Nadia; Zinck, Orla .

    Aalborg Universitet, 2010. 38 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  57. Udgivet
  58. Udgivet
  59. Udgivet
  60. Udgivet
  61. 2009
  62. Udgivet

    Can “Ethical Traceability” re-establish the producer-consumer relation? / Nielsen, Thorkild; Kristensen, Niels Heine.

    European Society for Rural Sociology congress. 2009.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  63. Udgivet
  64. Udgivet

    Divergence and convergence tendencies of ethical traceability : – cases from organic, artisan and conventional bacon supply chains. / Kristensen, Niels Heine; Nielsen, T.

    2009. Paper præsenteret ved 2009 Joint Annual Meeting of the Agriculture, Food and Human Values Society (AFHVS) and the Association for the Study of Food and Society (ASFS)., PENNSYLVANIA, USA.

    Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskrift

  65. Udgivet
  66. Udgivet

    Ecological modernisation in the public catering sector. : Danish experiences with use of organic food. / Nielsen, Thorkild; Mikkelsen, Bent Egberg; Kristensen, Niels Heine.

    Providing organic school food for youths in Europe - Policy strategies, certification and supply chain management in Denmark, Finland, Italy and Norway. : Proceedings of the iPOPY seminar held at the BioFach February 20th 2009 in Nuremberg, Germany. red. / Benjamin Nölting. Denmark : ICROFS, 2009. s. 14-17.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  67. Udgivet

    Egenkontrol i catering. / Kristensen, Niels Heine; Nielsen, Thorkild; Hansen, T. B.; Christensen, Bjarke Bak.

    I: Scandinavian Food & Drink, Bind 1, 2009.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  68. Udgivet

    Ethical traceability – cases from organic bacon supply chains. / Kristensen, Niels Heine.

    The XXIII European Society For Rural Sociology Congress. 2009.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  69. Udgivet

    Ethical traceability – cases from organic bacon supply chains. / Nielsen, T.; Kristensen, Niels Heine.

    2009. Paper præsenteret ved The XXIII European Society For Rural Sociology Congress, Vaasa, Finland.

    Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskrift

  70. Udgivet

    Gamle kornsorter hjælpes på vej. / Jørgensen, S. B.; Kristensen, Niels Heine.

    I: FoodDTU Midt i Ugen, 2009.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  71. Udgivet

    Innovation, cohesion and values in the Italian school food systems. / Netterstrøm, Sune; Mikkelsen, Bent Egberg; Kristensen, Niels Heine; Spigarolo, Roberto.

    Proceedings from the 3rd International iPOPY Conference. Novel strategies for Climate Mitigation, Sustainability and Healthy Eating in Public Foodscapes. Aalborg Universitet, 2009.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  72. Udgivet

    Making the organic food service chain work and survive. / Kristensen, Niels Heine; Netterstrøm, Sune; He, Chen; Mikkelsen, Bent Egberg; Nielsen, T.

    I: Agronomy Research, Bind 7, Nr. II, 2009, s. 618-624.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  73. Udgivet

    Making the organic food service chain work and survive. / Kristensen, Niels Heine; Nielsen, Thorkild; He, Chen; Mikkelsen, Bent Egberg.

    Abstract for the 422 NJF Seminar, Fostering healthy food systems through organic agriculture - Focus on Nordic-Baltic Region. 2009.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  74. Udgivet

    Organic and domesticated – participartory processes facilitating breeding diversity. / Kristensen, Niels Heine; Borgen, A.

    2009. Paper præsenteret ved 1st International IFOAM Conference on Organic Animal and Plant Breeding., Santa Fe, USA.

    Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskrift

  75. Afsendt
  76. Udgivet
  77. Udgivet

    Sund mad til skolebørnene. / Jørgensen, S. B.; Kristensen, Niels Heine.

    I: FoodDTU Midt i Ugen, 2009.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  78. Udgivet

    Tendencies of ethical traceability : – cases from organic, artisan and conventional bacon supply chains. / Kristensen, Niels Heine; Nielsen, T.

    2009. Paper præsenteret ved Joint Actions on Climate Change, Aalborg, Danmark.

    Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskrift

  79. Udgivet

    Uddannelse forudsætning for succes med HACCP baseret egenkontrol. / Jørgensen, S. B.; Kristensen, Niels Heine; Beck Hansen, Tina.

    I: FoodDTU Midt i Ugen, 2009.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  80. Udgivet

    Økologi i udvikling. / Kristensen, Niels Heine.

    Værdier til salg: – forbrugernes forventninger og krav til den økologiske fødevareproduktion. Forbrugerrådet, 2009. s. 9-20.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologi

  81. 2008
  82. Udgivet
  83. Catering og økologi. / Kristensen, Niels Heine.

    Udvikling, vækst og integritet: I den danske økologisektor. red. / Hugo F. Alrøe; Niels Halberg. Bind 1 ICROFS, 2008. s. 361-378.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapport

  84. Ethical Traceability in the Bacon Supply Chain. / Nielsen, Thorkild; Kristensen, Niels Heine.

    Ethical Traceability and Communicating Food. red. / Christian Coff; Michiel Korthals; David Barling; Thorkild Nielsen. Bind 15 Springer Science+Business Media, 2008. s. 83-123.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologi

  85. Udgivet

    Forme innovative di approvvigionamento pubblico dei prodotti biologici destiniati a giovanni : (iPOPY – innovative Public Organic food Procurement for Youth). / Løes, Anne-Kristin; Kristensen, Niels Heine; Spigarolo, Roberto; Roos, Gun; Mikkelsen, Bent Egberg.

    I: VerdItaly, 2008.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  86. Udgivet
  87. Udgivet

    Questionnaire-based research on own control systems related to preparation of school meals. / Hansen, S. B.; Hansen, Tina Beck; Nielsen, Thorkild; Kristensen, Niels Heine; Christensen, Bjarke Bak.

    2008.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  88. User-oriented innovation in the food sector: Relevant streams of research and an agenda for future work. / Grunert, Klaus; Jensen, Birger Boutrup; Sonne, Anne-Mette; Brunsø, Karen; Byrne, Derek V; Clausen, Christian; Friis, Alan; Holm, Lotte; Hyldig, Grethe; Kristensen, Niels Heine; Lettl, Christopher; Scholderer, Joachim.

    I: Trends in Food Science & Technology, Bind 19, Nr. 11, 2008, s. 590-602.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  89. Udgivet
  90. Udgivet
  91. 2007
  92. Udgivet

    Collective actions – farmers and their new networks and alliances. / Kristensen, Niels Heine; Nielsen, Thorkild.

    The XXIInd Congress of the European Society for Rural Sociology. 2007.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceeding

  93. Udgivet

    Det velduftende plejehjem : På sporet af en ny mad- og måltidskultur i den offentlige sektor. / Kristensen, Niels Heine (Hovedvejleder); Elle, Jens Christian.

    2007.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandling

  94. Udgivet
  95. Udgivet
  96. Udgivet
  97. 2006
  98. Udgivet

    Ethical principles and practice in organic processing - governance and corporate responsibility. / Hansen, Mette Weinreich; Nielsen, Thorkild; Kristensen, Niels Heine.

    Proceedings for EurSafe 2006 conference. 2006.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  99. Udgivet
  100. Udgivet

    Public sector procurement of organic food: school meals in Denmark. / Dahl, Astrid; Kristensen, Niels Heine.

    2006.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologi

  101. Udgivet
  102. 2005
  103. Udgivet

    Inertia and advance in the organic sector: food education in Denmark. / Dahl, Astrid; Kristensen, Niels Heine.

    Sociological Perspectives of Organic Agriculture.. 2005.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  104. Udgivet
  105. Udgivet

    Ny uddannelse på Danmarks Tekniske Universitet rettet mod fødevareindustrien. / Kristensen, Niels Heine; Friis, Alan.

    I: Plus Proces, 2005.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  106. Udgivet

    The liquidity of the Organic movement – re-conversion or re-illumination : Paper presented at Working Group 5 at the XXI Congress of the ESRS. “A common European countryside? . / Kristensen, Niels Heine.

    Change and continuity, diversity and cohesion in an enlarged Europe. 2005.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  107. 2004
  108. Udgivet

    Organic Marketing Initiatives in Europe. / Bertil, Sylvander; Kristensen, Niels Heine.

    2004.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

  109. Udgivet
  110. Udgivet

    Overview of Organic Marketing Initiatives in Europe. Chapter in: Organic Marketing Initiatives and Rural Development. / Nielsen, Thorkild; Kristensen, Niels Heine; Hansen, Mette Weinreich.

    Chapter in: Organic Marketing Initiatives and Rural Development. Bind Volume 7 2004.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologi

  111. Udgivet

    Sustainable processing : In Otto Schmid, Alexander Beck and Ursula Kretzschmar (Editors) (2004): Underlying Principles in Organic and “Low-Input Food” Processing – Literature Survey. / Kristensen, Niels Heine; Nielsen, Thorkild.

    Underlying Principles in Organic and “Low-Input Food” Processing. 2004.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologi

  112. Udgivet

    The value adding process along the supply chain for organic agricultural products. / Kristensen, Niels Heine; Nielsen, Thorkild; Hansen, Mette Weinreich; Hansen, A.; Peter, Midmore; Susanne, Padel; C, Seymour; A, Le Foc'h-Wadel; A-M, Sherwood.

    2004.

    Publikation: Working paper

  113. 2003
  114. Udgivet

    Bio-Lebensmittel in der öffentlichen Gemeinschaftsverpflegung – Eine Studie auf dem dänischen Markt und in den entsprechenden Aufsichtsbehörden. / Nielsen, Thorkild; Kristensen, Niels Heine.

    Proceedings from Ökologischer Landbau der Zukunft - Die 7. Wissenschaftstagung zum Ökologischen Landbau 2003. 2003.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  115. Udgivet

    Organic marketing initiatives and Ecological Modernisation. / Hansen, Mette Weinreich; Nielsen, Thorkild; Bruselius-Jensen, Maria Louisa; Kristensen, Niels Heine.

    Presented at the Conference of European Rural Sociology Society. 2003.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceeding

  116. 2002
  117. Udgivet

    Anvendelse af økologiske fødevarer i kommuner og amter. / Nielsen, Thorkild; Heine Kristensen, Niels; Mikkelsen, Bent Egberg; Fødevaredirektoratet, Danmark; Danmarks Tekniske Universitet.

    Fødevaredirektoratet. 2002, .

    Publikation: AndetAndet bidrag

Forrige 1 2 Næste