Projektdetaljer
Beskrivelse
Projektet sigter mod at forbedre udvalget Aalborg Sygehus’ kantine og forbedre specielt personalets villighed til at spise frokost og middag fra kantinen, samt i anden række at forbedre tilfredsheden hos kantinernes andre brugere. Et tredie vigtigt formål er påvise overkommeligheden i de hurdler der hidtil har forhindret at mindre kvalitetsfødevareproucenter er repræsenteret i Aalborg Sygehus’ køkken og kantiner. Der er et erklæret ønske fra Aalborg Sygehus centralkøkken, som leverer maden til samtlige spisende på hospitalet, at forbedre det gastronomiske niveau og det kan i første omgang gøres ved at øge udvalget af kvalitetsvarer.
Samarbejdspartnere:
Aalborg Sygehus
Sygehus Vendsyssel
Sauer Frugt, Aars
Aurion Bageri og melmølle, Hjørring
Gårdmejeriet Sønderhaven, Brønderslev
Slagter Kjærgaard, Sæby
Samarbejdspartnere:
Aalborg Sygehus
Sygehus Vendsyssel
Sauer Frugt, Aars
Aurion Bageri og melmølle, Hjørring
Gårdmejeriet Sønderhaven, Brønderslev
Slagter Kjærgaard, Sæby
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 01/03/2009 → 31/12/2010 |
Emneord
- Gode kantiner på Aalborg Sygehus
- Fødevarer
- Kantiner
- Sygehus