Gode kantiner på Aalborg Sygehus - 461.500 kr. (eksterne midler)

  • Fisker, Anna Marie (Projektleder)

Projektdetaljer

Beskrivelse

Projektet sigter mod at forbedre udvalget Aalborg Sygehus’ kantine og forbedre specielt personalets villighed til at spise frokost og middag fra kantinen, samt i anden række at forbedre tilfredsheden hos kantinernes andre brugere. Et tredie vigtigt formål er påvise overkommeligheden i de hurdler der hidtil har forhindret at mindre kvalitetsfødevareproucenter er repræsenteret i Aalborg Sygehus’ køkken og kantiner. Der er et erklæret ønske fra Aalborg Sygehus centralkøkken, som leverer maden til samtlige spisende på hospitalet, at forbedre det gastronomiske niveau og det kan i første omgang gøres ved at øge udvalget af kvalitetsvarer.



Samarbejdspartnere:

Aalborg Sygehus

Sygehus Vendsyssel

Sauer Frugt, Aars

Aurion Bageri og melmølle, Hjørring

Gårdmejeriet Sønderhaven, Brønderslev

Slagter Kjærgaard, Sæby
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/03/200931/12/2010

Emneord

  • Gode kantiner på Aalborg Sygehus
  • Fødevarer
  • Kantiner
  • Sygehus