Projektdetaljer
Beskrivelse
Projektet ” Nordjyske Fisk med Oplevelse” ønsker at forbedre rammebetingelserne og styrke væksten for fiskerisektorens små og mellemstore forarbejdnings- og forædlingsvirksomheder. Projektet tager udgangspunkt i tværfaglig vidensopbygning, netværkssamarbejde, matchmaking og initiering af
radikal fødevareinnovation, og retter sig mod implementering af nye ”to-go ” street food fiskefrokostløsninger. Herunder udviklingen af nytænkende produktdesign, serviceydelser og oplevelser.
Projektet tager udgangspunkt i workshop- og seminaraktiviteter som forbedrer produktinnovation og matchmaking blandt erhvervet, samt giver producenterne nye værktøjer og metoder. Hensigten er derved, at producenter og erhvervet finder vej til uudnyttede forbrugsmarkeder som; dansk togservice og stationskiosker, fødevareservice under sejltransport, nordjyske turistattraktioner og bespisninger, samt salg relateret til gadekøkkener. Projektet vedrører og udgår fra udviklings- og samarbejdsaktiviteterne for delklyngen Smag, Design og Oplevelse, og har direkte sammenhæng med den nordjyske Fødevareklynge.
Samarbejdspartnere: A/S Læsø Fiskeindustri, PANDALUS A/S, Hyttels Røgeri, Nordsøen Oceanarium, Bryghuset Vendia, Visit Nordjylland, Fårup Sommerland, Teknologisk Institut (Institut for Fødevareteknologi), I-TEAM,Colorline Centralkøkkenet, Teknisk skole Thisted, Teknisk skole Hjørring, Launis, Rahbek Fisk.
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 01/01/2010 → 31/12/2012 |
Finansiering
- <ingen navn>
Emneord
- Nordjyske Fisk med Oplevelse
- Fisk
- Nordjylland