Impact of red and processed meat and fibre intake on treatment outcomes among patients with chronic inflammatory diseases: protocol for a prospective cohort study of prognostic factors and personalised medicine

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  • Robin Christensen
  • Berit L Heitmann
  • Karina Winther Andersen
  • Ole Haagen Nielsen
  • Signe Bek Sørensen
  • Mohamad Jawhara
  • Anette Bygum
  • Lone Hvid
  • Jakob Grauslund
  • Jimmi Wied
  • Henning Glerup
  • Ulrich Fredberg
  • Jan Alexander Villadsen
  • Søren Geill Kjær
  • Jan Fallingborg
  • Seyed A G R Moghadd
  • Torben Knudsen
  • Jacob Brodersen
  • Jesper Frøjk
  • Jens Frederik Dahlerup
  • Anders Bo Bojesen
  • Grith Lykke Sorensen
  • Steffen Thiel
  • Nils J Færgeman
  • Ivan Brandslund
  • Tue Bjerg Bennike
  • Allan Stensballe
  • Erik Berg Schmidt
  • Andre Franke
  • David Ellinghaus
  • Philip Rosenstiel
  • Jeroen Raes
  • Mette Boye
  • Lars Werner
  • Charlotte Lindgaard Nielsen
  • Heidi Lausten Munk
  • Anders Bathum Nexøe
  • Torkell Ellingsen
  • Uffe Holmskov
  • Jens Kjeldsen
  • Vibeke Andersen

Detaljer

OriginalsprogEngelsk
Artikelnummere018166
TidsskriftBMJ Open
Volume/Bind8
Tidsskriftsnummer2
Antal sider15
ISSN2044-6055
DOI
StatusUdgivet - 8 feb. 2018
PublikationsartForskning
Peer reviewJa

Download-statistik

Ingen data tilgængelig
ID: 269285284