Projekter pr. år
Abstract
Dette notat beskriver hvordan hensyn til sundhed, miljø og økonomi kan integreres i udvikling af produkter til spisesteder, baseret på erfaringer fra projekt SpisVel. Notatet kombinerer innovationsteorier og de forskellige værktøjer, der er anvendt i udviklingsforløbene i projektet. Notatet kan anvendes i til planlægning, gennemførelse og analyse af fremtidige innovationsforløb hvor hensyn til sundhed, miljø og økonomi søges integreret i udvikling af mad til spisesteder eller andre markeder for fødevarer.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Udgiver | Bæredygtig Design og Omstilling, Institut for Planlægnng, AAU |
Antal sider | 16 |
Status | Udgivet - 2015 |
Emneord
- Fødevareinnovation
- Miljø
- Sundhed
- økonomi
Projekter
- 1 Afsluttet
-
SpisVel: SpisVel Markedsudvikling af velsmagende, sunde og bæredygtige måltider på spisesteder
01/09/2012 → 31/12/2014
Projekter: Projekt › Forskning