Private udlejningsboligers rolle på boligmarkedet: En registeranalyse

Publikation: ForskningBog

Standard

Private udlejningsboligers rolle på boligmarkedet : En registeranalyse. / Andersen, Hans Skifter.

Hørsholm : SBI forlag, 2007. 33 s.

Publikation: ForskningBog

Harvard

APA

CBE

Andersen HS 2007. Private udlejningsboligers rolle på boligmarkedet: En registeranalyse. Hørsholm: SBI forlag. 33 s. (SBi; Nr. 2007:13).

MLA

Vancouver

Andersen HS. Private udlejningsboligers rolle på boligmarkedet: En registeranalyse. Hørsholm: SBI forlag, 2007. 33 s. (SBi; Nr. 2007:13).

Author

Bibtex

@book{989f8af0a95111dc8d1d000ea68e967b,
title = "Private udlejningsboligers rolle på boligmarkedet: En registeranalyse",
abstract = "På grundlag af registerdata gives i denne rapport et signalement af den private udlejningssektor i Danmark, hvilke ejendomme og boliger den består af, og hvem der bor i den. Undersøgelsen viser, at den private udlejningssektor har en stor betydning for mobiliteten på det danske boligmarked, og at den især bruges af husstande, der har akut brug for en midlertidig bolig som en station på vejen til en mere permanent boligsituation.",
keywords = "private udlejningsboliger, private boligsektor, boligbehov, boligreguleringslov, omkostningsbestemt husleje, udlejningsejendomme, boligomsætning",
author = "Andersen, {Hans Skifter}",
year = "2007",
publisher = "SBI forlag",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Private udlejningsboligers rolle på boligmarkedet

T2 - En registeranalyse

AU - Andersen,Hans Skifter

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - På grundlag af registerdata gives i denne rapport et signalement af den private udlejningssektor i Danmark, hvilke ejendomme og boliger den består af, og hvem der bor i den. Undersøgelsen viser, at den private udlejningssektor har en stor betydning for mobiliteten på det danske boligmarked, og at den især bruges af husstande, der har akut brug for en midlertidig bolig som en station på vejen til en mere permanent boligsituation.

AB - På grundlag af registerdata gives i denne rapport et signalement af den private udlejningssektor i Danmark, hvilke ejendomme og boliger den består af, og hvem der bor i den. Undersøgelsen viser, at den private udlejningssektor har en stor betydning for mobiliteten på det danske boligmarked, og at den især bruges af husstande, der har akut brug for en midlertidig bolig som en station på vejen til en mere permanent boligsituation.

KW - private udlejningsboliger

KW - private boligsektor

KW - boligbehov

KW - boligreguleringslov

KW - omkostningsbestemt husleje

KW - udlejningsejendomme

KW - boligomsætning

M3 - Bog

BT - Private udlejningsboligers rolle på boligmarkedet

PB - SBI forlag

ER -

ID: 13343536