Find research from Aalborg University

Advanced search

Welcome to VBN Research Portal

VBN is the research portal for Aalborg University and presents research and research activities of AAU.

Most downloaded

Shows publications with the highest number of downloads for the past 7 days

Latest research

More

Latest press clippings...

 • Peter Laurberg

  01/07/2016

  Professor ved endokrinologisk afdeling, Aalborg Sygehus, Aarhus Universitetshospital, har modtaget Det Europæiske Thyroideaselskabs Henning-pris, der bliver overrakt for "fremragende bidrag til forskning i stofskiftehormoner og stofskiftesygdomme over en betydelig periode". Prisforelæsningen fandt sted ved Den Europæiske Thyroideakongres i Istanbul.
 • Kristen forening anklages efter fordækte interview

  01/07/2016

  Radio24syv har fortalt, at foreningen Agape tilbyder kristne behandling og terapi for at "komme af med deres homoseksuelle adfærd". Agape modtager offentlig støtte, men hovedparten går ikke til denne rådgivning. Flere journalister har ringet til Agape og foregivet at være homoseksuelle kristne, der ønsker hjælp. Læge og sexologiprofessor ved Aalborg Universitet Christian Graugaard har lyttet til optagelser af samtalerne, og han kalder Agapes rådgivning for ”homofobisk propaganda” og ”dybt bekymrende”. Han mener, Agape er en ”kristen missionsvirksomhed forklædt som uvildig rådgivning af unge”.
 • Note

  01/07/2016

  En meningsmåling viser, at kvindelige vælgere i stor stil vender den godt et år gamle Venstre-regering ryggen. "Kvinderne kan gå hen og blive det problem, der fælder Lars Løkke på sigt," siger lektor og valgforsker ved Aalborg Universitet Johannes Andersen til Avisen.dk.
 • 70 ÅR

  01/07/2016

  Ramjee Prasad, direktør for CTIF, AAU, fylder 70 år i dag, skriver Nordjyske Stiftstiende. Han bor på Alsbergvej 10 i Gistrup.
 • Der er et eller andet her, som ikke er i balance

  01/07/2016

  Mangfoldigheden er stor, hvad udvalget af bands og solister på Roskilde Festival. Når det kommer til øludvalget, holder festivalen sig derimod til ét stort bryggeri, men sådan vil det altid være, lyder det fra samfundsforsker Johannes Andersen. "Det publikum, som kommer på Roskilde Festival, vil ikke puttes i bestemte kasser. Der er et eller andet her, som ikke er i balance. Så mon ikke det er et spørgsmål om tid, før det bliver ændret. Det ville være logisk," siger Johannes Andersen.
More press clippings »