Food for work (Ph.d.-projekt)

  • Nygaard, Rikke (Project Participant)
  • Mikkelsen, Bent Egberg (Other)

Project Details

Description

Projektet ønsker at udvikle sundhedsfremmende tiltag på arbejdspladsen på to forskellige arbejdspladser. Den ene er et garageanlæg for buschauffører og den anden hos hjemmehjælpere. Arbejdets tilrettelæggelse på begge arbejdspladser deler en række karakteristika såsom udkørende funktioner, høj grad af alene arbejde, skiftende arbejdstider m.v., hvilket gør traditionelle sundhedsfremmende tiltag i forhold til mad som f.eks. sund kantinedrift svært implementerbare. Derfor søger projektet i samarbejde med arbejdspladserne, via inddragelse og aktiv involvering af medarbejdere og ledere, at udvikle og implementere virksomme sundhedsfremmetiltag. Helt centralt ønsker projektet at undersøge om pædagogiske metoder – mere specifikt handlekompetence som teori og metode, kan danne grobund for virksomme sundhedsfremme tiltag på arbejdspladsen.
StatusFinished
Effective start/end date01/12/201001/12/2013

Collaborative partners

  • Steno Center for Sundhedsfremme (Project partner)