Bestyrelsen for Dansk Batteriselskab (Ekstern organisation)

Søren Juhl Andreasen (Medlem)

Aktivitet: MedlemskabMedlemskab af forskningsnetværk eller ekspertgruppe

Motivation
At fremme samarbejdet indenfor elektrokemisk energilagring i Danmark gennem afholdelse af arrangementer for forskere og industri.

Formål
DBS har til formål at sørge for en bred vidensdeling indenfor materialer, teknologier og forskning mellem danske industrivirksomheder og forskningsinstitutioner. Dette vil føre til øget samarbejde og koordinering af danske aktiviteter indenfor batterier. Det er således hensigten at DBS vil blive dét vigtigste forum i Danmark for alle aktiviteter omhandlende de videnskabelige og tekniske aspekter af batterier. Dansk Batteriselskab (DBS) vil være en uafhængig professionel organisation af personer, institutioner og virksomheder som arbejder med alle former for batterier i Danmark.

Formålet søges især opfyldt ved:
1.afholdelse og støtte af åbne møder og seminarer
2.samling af viden om igangværende initiativer
3.information om nye fremskridt nationalt og internationalt gennem nyheds feed og opsamlende nyhedsbreve
4.engagement i den offentlige debat og kontaktpunkt mellem batterieksperter og medier og politikkere.

Bestyrelsesmedlem i Dansk Batteriselskab

Body type: Bestyrelse