Den teknologiske udvikling ”Robotterne” kommer. Den intelligente buffet

Bent Egberg Mikkelsen (Foredragsholder)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Beskrivelse

Sammendrag: De fleste kantinefolk vil gerne i tættere interaktion med kunderne. Det giver fordele i forhold til kendskab til forbrugerpræferencer. Men er interaktionen ved at blive digitaliseret? Og hvad betyder det for fremtidens kantinedrift? Hvilken indflydelse for tingenes internet i dagligdagen? Og kan vi udnytte nogle af fordelene ved de nye smarte sensorer som måler forbrugeradfærd? I indlægget kommer Bent Egberg Mikkelsen ind på nogle af mulighederne i den del af digitalisering som relaterer sig til mad og forbrugeradfærd. Bent er manden bag udviklingen af Aalborg Universitets FoodScapeLab på Sydhavnen og en lang række projekter om Smarte Sensorer og Store Data som de studerende på Integrerede Fødevarestudier og Medialogi har gennemført. Han stor sammen med sine forskerkollegaer bag udviklingen af den intelligente buffet og DIMS’en som kan bestemme kostindtag semi-automatisk. Andre udviklingsprojekter omfatter det virtuelle fødevareunivers og den Sensoriske Shopping

Periode26 jan. 2017
BegivenhedstitelFremtidens Kantine
BegivenhedstypeKonference
PlaceringGentofte, Danmark

Emneord

  • integrerede fødevare studier
  • IFS
  • Intelligent Buffet
  • Virtual Food Choice Simulator (VFCS)
  • virtual food reality
  • augmented food reality
  • FoodScape Lab
  • foodscape studier (FSS)
  • FoodScape Tracker (FST)
  • DIMS
  • big food data
  • Richfields program
  • Foosions program