Evaluering af projektet "Kvalitetsudvikling af arbejdsevnemetoden"

Kolstad, M. (Konsulent)

Aktivitet: Myndighedsbetjening, konsulentarbejde og øvrig ansættelseRådgivning og konsulentarbejde

Beskrivelse

Kvalitetsudvikling i Arbejdsevnemetoden er et regionalt udviklingsprojekt med forskningstilknytning, som sigter på udvikling af den model, ved hvilken arbejdsevner i dag vurderes i offentlige systemer. Det er ikke projektets målsætning, at erstatte Arbejdsevnemetoden, men snarere at supplere den gennem udviklingen og etableringen af en række metoder og teknikker, der kan kvalificere og forbedre sagsbehandleres anvendelse af metoden. Professor Palle Rasmussen og ph.d.- stipendiat Magne Kolstad fra Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi deltager som eksterne evaluatorer på projektet.
    Emneord: evaluering, arbejdsevnemetoden, socialt arbejde

Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi er ekstern evaluator på projektet.
    Periode1 aug. 2006 - 1 maj 2007
    Arbejde forUdviklings- og Videncenter for Vejledning, CVU Midt-Vest, Danmark