Fremtidens byggeri

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

Beskrivelse

Byggeri og bygningsdrift er to af de områder, der har størst negativ indvirkning på vores miljø og klima. Derfor skal fremtidens bygninger bl.a. være mere energieffektive. Lavenergiklassen i BR18 er med til at bidrage til dette, men kan økonomien og arkitekturen hænge sammen? Hvordan kan vi allerede nu arbejde med de udfordringer, der ligger i fremtidens byggeri?

Vi vil på dagen høre, hvordan udfordringerne løses hos BIG – både når BIG bygger alment og når de bygger ude i den store verden. Vi får også et innovativt bud fra en almen bygherre, der i flere år har arbejdet intenst med bæredygtighed gennem cirkulært byggeri.

Bygherrerne står som en central aktør, når det kommer til at udvikle byggeriet i en miljøvenlig retning. I samspil med byggeriets parter har bygherrernes krav og forventninger stor betydning for hvilke byggematerialer og metoder, der
efterspørges og anvendes, og hvordan bygningen opføres. Få inspiration og hør om muligheder og konkrete løsninger for fremtidens byggeri – og deltag i den efterfølgende debat!
Periode24 apr. 2019
BegivenhedstypeWorkshop
PlaceringKøbenhavn, Danmark
Grad af anerkendelseNational

Emneord

  • Lavenergiboliger
  • omkostninger
  • arkitektur