Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Aalborg Universitets forskningsportal Hjem
Dansk
English
Hjem
Profiler
Projekter
Publikationer
Aktiviteter
Forskningsenheder
Faciliteter
Presse/medier
Priser
Forskningsdatasæt
Impacts
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Græs4Food – udvikling af en membranproces til raffinering af højkvalitets fødevareprotein fra køvergræs og lucerne.
Lübeck, M.
(Foredragsholder)
Institut for Kemi og Biovidenskab
Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet
Center for Biovidenskab og Teknoantropologi
Aktivitet
:
Foredrag og mundtlige bidrag
›
Konferenceoplæg
Beskrivelse
Temadag om Nyeste resultater fra forsknings- og udviklingsprojekter om græsprotein. Temadag
Periode
9 dec. 2020
Sted for afholdelse
Dansk Protein Innovation
, Danmark
Grad af anerkendelse
National
Emneord
græsprotein
fødevareprotein
membranfiltrering
Relateret indhold
Projekter
Udvikling af en membranproces til raffinering af højkvalitets fødevareprotein fra kløvergræs og lucerne
Projekter
:
Projekt
›
Forskning
X