Kartlegging og analysearbeid for å identifisere behov for kompetanseutviklingstiltak i barnehagene

Hansen, L. S. (Foredragsholder)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Oplæg på Fagdag om regional ordning. Fagdagens målgruppe var:
Private og kommunale barnehageeierne, kommunene som barnehagemyndighet, Universitetet i Stavanger og Høgskolen på Vestlandet, Utdanningsforbundet, Private barnehagers landsforbund PBL og Fylkesmannen. Disse forskellige aktører skal via samarbejde i regionale netværk udarbejde en langsigtet plan for kompetenceudvikling, som dels er praksisnær og data-informeret. Dette arbejde tager udgangspunkt i nationale føringer som Rammeplan for barnehagen og Kompetanse for fremtidens barnehage 2018 - 2020.
Oplægget omhandlede i den forbindelse brug af data som afsæt for identificering af behov for kompetenceudvikling.
Periode22 nov. 2018
Sted for afholdelseFylkesmannen i Rogaland, utdanningsavdelingen, Norge