Kunsten at lede, når du er fanget i et dilemma, du ikke kan komme ud af

Henrik Holt Larsen (Oplægsholder), Lilian Mogensen (Oplægsholder), Nielsen, R. K. (Oplægsholder), Mette Mogensen (Oplægsholder)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Beskrivelse

"Alle ledere kender til den situation, at man er fanget i et eller flere dilemmaer, man ikke sådan kan undslippe. Dilemmaer, der kunne vise sig som modsatrettede behov eller mål. Her kræves der god balanceret ’dilemmaledelse’. At udøve dette er udfordrende, men også spændende for lederen; det er personligt belastende, men også givende; det styrker selvtillid, stolthed og passion, men efterlader også en gnavende orm pga. de mange fravalg, usikkerheden og tvivlen, som bygger rede i lederens sind.

Dilemmaledelse kræver, at man skal vælge sine landvindinger, sejre, ulemper, bivirkninger og nederlag med omhu. Ledere skal leve meddilemmaer, de lever afdem, de lever måske fordem, og de skal overlevepå trods af dem.

Vær med på CBS, når vi mødes for en række oplæg og spændende dialoger omkring Dilemmaledelse.

Henrik Holt Larsen, professor emeritus, CBS, og Lilian Mogensen, tidl. koncerndirektør, ATP, har netop udgivet en bog: ”Dilemmaledelse i praksis – 31 værktøjer til den værdiskabende leder”. På mødet præsenterer de sammen med adjunkt Rikke Kristine Nielsen, Aalborg Universitet, og adjunkt Mette Mogensen, CBS, highlights fra bogen og inddrager deltagerne i en diskussion af disses egen erfaring med ledelse i dilemmaer."

(kilde: https://www.noca.dk/noca-kalender/kommende-aktiviteter/learning-and-development/dilemmaledelse-kunsten-at-lede-naar-du-er-fanget-i-et-dilemma/)
Periode25 okt. 2018
Sted for afholdelseNetwork of Corporate Academies, Danmark