Lene Tanggaard taler med unge produktionsskoleelever

Pedersen, L. T. (Oplægsholder)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Beskrivelse

"Danmark har brug for kloge hænder. Dem skaber vi på produktionsskolerne ved at lade unge arbejde i rigtige værksteder med produktion af varer og tjenesteydelser, der efterfølgende skal bruges af rigtige mennesker. Men hvordan ser det egentlig ud fra de unge produktionsskoleelevers perspektiv? Hvorfor går de på produktionsskole? Og hvad betyder det for dem, at få lov at arbejde i et forpligtende arbejdsfællesskab på et værksted i stedet for at sidde på skolebænken? Kom og hør, når professor Lene Tanggaard, Aalborg Universitet snakker med unge produktionsskoleelever om deres vej gennem produktionsskolen, og hvordan de egentlig finder ud af, hvad de er gode til og har lyst til. Lene Tanggaard er ambassadør for produktionsskolerne." (kilde: https://program.folkemoedet.dk/2018)
Periode16 jun. 2018
BegivenhedstitelFolkemødet på Bornholm