Madklub på Kollegiet - hvad har vi lært, og hvad kan vi tage med os i det forsatte arbejde med sikre, sunde og bæredygtige madvaner for de unge?

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

Beskrivelse

Rådet for sund mad har afsluttet pilotprojektet ”Madklub på kollegiet”, og vi inviterer nu til et opfølgende halvdagsseminar. Her vil vi med afsæt i en præsentation af de indhøstede erfaringer ved projektleder Boris Andersen, AAU, lægge op til diskussion om, hvilke læringserfaringer det vil være værd at tage med sig. På seminariet vil der være plads til både praksisnære og forskningsrelevante input og diskussioner.
Periode10 dec. 2019
BegivenhedstypeSeminar
PlaceringKøbenhavn , Danmark

Emneord

  • unge
  • mad
  • Maddannelse
  • kolleger
  • madvaner
  • måltider
  • commensality
  • måltidsfællesskab
  • måltidskultur
  • måltidssociologi
  • madlæring