Ministeriet for Familie- og Forbrugeranliggender (Ekstern organisation)

Madsen, P. K. (Medlem)

  Aktivitet: MedlemskabMedlemskab af udvalg, kommission, råd, nævn, forening, organisation eller lignende

  Beskrivelse

  Familie- og arbejdslivskommissionen

  Regeringen nedsætter en bredt sammensat Kommission, der skal kortlægge og analysere hvilke krav, det moderne familieliv og det moderne arbejdsliv stiller til et mere fleksibelt samfund i fremtiden, herunder til et fleksibelt arbejdsmarked og til en mere fleksibel offentlig og privat service.

  Kommissionens arbejde skal generelt tage udgangspunkt i de variationer i livsstile, der er i det danske samfund, og i de krav og forventninger, der er i forhold til forskellige livsfaser og generationerne imellem. Kommissionen skal endvidere tage højde for faktorer som køn, etnicitet og forskelle mellem land og by i kortlægnings- og analysearbejdet.

  Kommissionen skal som afslutning på sit arbejde og på baggrund af kortlægnings- og analysearbejdet komme med anbefalinger til, hvordan samfundet kan indrettes mere fleksibelt, og hvordan også det enkelte menneske og den enkelte familie rustes til selv at tage ansvar for, at der skabes en balance mellem arbejdsliv og livet uden for arbejdet. Initiativerne bør fokuseres på de grupper i samfundet, hvor behovet er størst.

  Emneord: familie arbejdsliv
  Navn: Kommissionsmedlem

  Body type: Kommission
  Periode30 dec. 2005 - 1 jul. 2007
  Sted for afholdelseMinisteriet for Familie- og Forbrugeranliggender

  Emneord

  • familie arbejdsliv