Morten Balle Hansen er i øjeblikket (januar-juni 2014) formand for en ekspert komite, der gennemfører en meta-evaluering (en evaluering af en evaluering) af "NAV-reformen" i Norge. (Ekstern organisation)

Hansen, M. B. (Formand)

Aktivitet: MedlemskabMedlemskab af udvalg, kommission, råd, nævn, forening, organisation eller lignende

Beskrivelse

NAV-reformen var en af de største reformer i den offentlige sektor i nyere norsk historie. Reformen implicerede en lang række tiltag og fusionerede blandt andet beskæftigelses-og socialforvaltninger, og indførte et mere formaliseret samarbejde mellem den nye statsadministration og de Norske kommuner gennem etablering af organiserede partnerskaber (NAV-kontorer). Reformen er i øjeblikket ved at blive evalueret, og en opgave for ekspertkomitteen er at undersøge, hvordan erfaringerne fra den nuværende evaluering, kan bruges fremadrettet ved organiseringen af fremtidige evalueringer af reformer i stor skala. Meta-evalueringen munder ud i en konference og en rapport i slutningen af juni.

The NAV-reform was one of the largest public sector reforms in recent Norwegian history. It merged the employment and national insurance administrations, and implied a more formal collaboration between the new state administration and the local government social services administration through the establishment of partnership arrangements. It is currently getting evaluated and the job of the committee is to examine how experience from the present evaluation may enlighten future evaluations of large scale reforms.
Periode1 feb. 20141 jul. 2014
Sted for afholdelseMorten Balle Hansen er i øjeblikket (januar-juni 2014) formand for en ekspert komite, der gennemfører en meta-evaluering (en evaluering af en evaluering) af "NAV-reformen" i Norge.
Grad af anerkendelseInternational