Ni ministerier, Kommunernes Landsforening og Danske Regioner (Ekstern organisation)

Aktivitet: MedlemskabMedlemskab af udvalg, kommission, råd, nævn, forening, organisation eller lignende

Beskrivelse

Klimatilpasningsportalen

Klimatilpasningsportalen præsenterer den eksisterende viden om klimaændringer og klimatilpasning indenfor en række temaer.

Informationen henvender sig til både borgere, kommuner og erhvervsliv. Det vil være muligt at finde information om den nyeste forskning og udvikling indenfor klimatilpasning i og uden for Danmark. Portalen indeholder desuden en række konkrete cases med eksempler på tilpasning.

Portalen videreudvikles i 2009. Det vil blive muligt at se grafisk præsenterede klimadata og finde information om regionale klimaforandringer i Danmark. Der vil desuden blive lagt interaktive beslutningsstøttesystemer og værktøjer på portalen.

Arbejdet med portalen er forankret i det tværgående Koordinationsforum for Klimatilpasning, hvor ni ministerier, Kommunernes Landsforening og Danske Regioner er repræsenteret.

Portalen er udviklet af Videncenter for klimatilpasning, Klima og Energiministeriet, i samarbejde med en lang række institutioner. Arbejdet i de enkelte ministerier koordineres af Portalgruppen.

Klimatilpasningsportalen er et væsentligt initiativ i regeringens "Strategi for tilpasning til klimaændringer i Danmark", der blev offentliggjort i marts 2008.
Emneord: Klima
Navn: Eksperterne

Body type: Koordinationsforum for Klimatilpasning, hvor ni ministerier, Kommunernes Landsforening og Danske Regioner er repræsenteret.
Periode7 apr. 2010 → …
Sted for afholdelseNi ministerier, Kommunernes Landsforening og Danske Regioner

Emneord

  • Klima