Psykisk arbejdsmiljø med Brinkmann, Friis og Tanggaard

Pedersen, L. T. (Paneldeltager)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Beskrivelse

"Et godt arbejdsmiljø for underviserne på landets skoler er afgørende for de fremtidige generationers dannelse og læring. Med gode og meningsfulde arbejdsfællesskaber kan der skabes skoler med trivsel, læring og udvikling. Vær med til at debattere, hvilke udfordringer og muligheder der er i at skabe et godt arbejdsmiljø på uddannelsesområdet. Oplev de tre eksperter Svend Brinkmann, Lene Tanggaard og Malene Friis debattere, hvordan undervisning, dannelse, de unge og arbejdsmiljøet for landets undervisere hænger sammen. Vær også med til at smide emnet op på den helt store klinge. Vi sætter også fokus på samfundets rolle, hvor flere unge bliver pressede – så hvorfor ser vi ikke et nyt ungdomsoprør? Skal de tage nej-hatten på? Er de unge blevet mere optagede af deres egen selvrealisering end af fællesskabet? Og hvor er lederne henne i debatten? Er det måske på tide, at lederne bliver mindre loyale? Og hvordan kan lærerne selv være med til at skabe et godt arbejdsmiljø?

Deltagere
Svend Brinkmann, Professor i psykologi og kvalitative metoder, Aalborg Universitet
Malene Friis Andersen, Forsker, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
Lene Tanggaard, Professor, Aalborg Universitet
Trine Sick, Moderator, Trine Sick Kommunikation."

(kilde: https://program.folkemoedet.dk/2018)
Periode15 jun. 2018