Redaktør af www.wikibyg.dk

Aktivitet: Andet

Beskrivelse

Den innovative webportal http://www.wikibyg.dk/ er kort fortalt:

En webportal til byggebranchen Mulighed for projektpræsentationer Brugerdreven videndeling Gratis for både læsere og skribenter

Formålet med WikiByg er videndeling og erfaringsudveksling om ny teknologi, produkter, beregningsmetoder, IT-værktøjer m.v. i relation til byggeriet. Den primære målgruppe for WikiByg er de yngre ingeniører, arkitekter og bygningskonstruktører ansat hos såvel bygherrer, projekterende som udførende virksomheder. 

Spred gerne budskabet om WikiByg via nyhedsbreve, hjemmesider, faglige netværk og bidrag med din viden hertil ved at skrive et par artikler. Du kan f.eks. skrive om et emne der indgår i dit projekt. Skriv kort om hvad det går ud på, fordele og ulemper, relevant litteratur og tilføj links til hvor man finder mere viden om emnet. Du kan også uploade dit projekt til WikiByg eller linke til din egen hjemmeside. På den måde hjælper du bl.a. de studerende, der til næste år skal arbejde videre indenfor samme emne. Samtidig synliggøres din viden overfor en kommende arbejdsgiver.


Bibliografisk note: www.wikibyg.dk
Emneord: Webportal, Byggebranchen, WikiByg
Periode15 jan. 2008 → …

Emneord

  • Webportal
  • Byggebranchen
  • WikiByg