Små dimser og Big data i fødevarebranchen

  • Bent Egberg Mikkelsen (Foredragsholder)

    Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

    Beskrivelse

    Mulighederne i digital teknologi har længe være udforsket og udnyttet til at skabe vækst i en lang række brancher. Tænk blot på hvordan brancher som medier, rejse og bankverdenen har radikalt skiftet karakter over det seneste årti. Hidtil har fødevaresektoren været tilbageholdende med at udnytte mulighederne i det digitale. S om førende både på forskning og produktion af fødevarer kan Danmark også blive bedre til at udnytte mulighederne i den digitale vækst og at omsætte den til resultater for både forskerne og virksomhederne i branchen. Denne præsentation ser på mulighederne i grænsefladen mellem fødevarerne og det digitale: Den tager udgangspunkt i udviklingen af FoodScape Lab på AAU Sydhavn og indsigt fra det Europæiske design studie Richfields

    Periode9 jan. 2018
    BegivenhedstitelWorkshop om digitalisering i fødevarebranchen: Aalborg Universitet & innovationsnetværket infinIT
    BegivenhedstypeWorkshop
    PlaceringKolding, DanmarkVis på kort
    Grad af anerkendelseLokal

    Emneord

    • FoodScape Lab
    • integrerede fødevare studier
    • Intelligent Buffet
    • Richfields program
    • big food data
    • big food data analytics
    • DIMS
    • AI
    • internet of food things
    • IOT
    • IofT
    • FNHRI