Stå fast og gå glip - men af hvad? - Temadag med Svend Brinkmann

Brinkmann, S. (Oplægsholder)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Beskrivelse

"Har du også fulgt Svend Brinkmann siden den anmelderroste og meget omtalte bog “Stå fast” udkom i 2014? Er du en af de mange, der har ladet dig inspirere af Brinkmanns kritik af tidens udviklingstvang og -industri inden for både arbejds- og privatliv? Nu har du en unik mulighed for at komme på en hel temadag, hvor Svend Brinkmann sætter fokus på organisationsudvikling, forandring, arbejdsliv og ledelse i en præstationskultur, hvor kompetenceudvikling, fleksibilitet og robusthed er blevet uomgængelige nøgleord. Det konstante krav om udvikling og omstilling er forbundet med en angst for at stå stille og gå glip. Hvordan står vi fast og værdsætter det, der er, sætter fokus på kvalitet fremfor kvantitet og glæder os ved begrænsning, samtidig med vi navigerer i krav og forventninger fra vores omgivelser?

Gå glip! – og find de vigtigste ståsteder i tilværelsen
Svend Brinkmann tager fat på, hvordan mådehold og det at gå glip af noget ikke bare er en nødvendighed i en grænseløs udviklingskultur, men også er en indre del af et godt liv – både etisk, eksistentielt og psykologisk. Der er faktisk grund til at glæde sig over at ”gå glip” (Joy of Missing Out eller JOMO), da det er vejen til at kunne stå fast på de væsentligste ståsteder i tilværelsen. Derudover udfolder Brinkmann de almenpsykologiske perspektiver, der kan hjælpe os til at handle ansvarsfuldt og med integritet i de fællesskaber, vi indgår i – både når vi arbejder og har fri."

(kilde: https://www.facebook.com/events/radisson-blu-aarhus/st%C3%A5-fast-og-g%C3%A5-glip-men-af-hvad-aarhus/1977878255583774/)

Arrangør: TikkoLearn.
Periode7 maj 2019
Sted for afholdelseRadisson Blu, Aarhus, Danmark