Økologi i de danske hospitalskøkkener

  • Niels Heine Kristensen

Presse/medie

Beskrivelse

Ifølge Niels Heine Kristensen, professor, Foodscapes Innovations & Networks, AAU, er nogle af landets største indkøbere af fødevarer hospitalskøkkenerne, der sammen med de andre offentlige køkkener udgør et betydeligt potentielt marked for de økologiske producenter. Han siger, at der vil blive arrangeret en række undervisnings- og læringsprocesser for køkkenerne, herunder med partnerne i projekt 'Hospitalskøkkener på sporet af sølv' arrangeret af forskergruppen AAU-FINe og BDO for at sikre målsætninger og en forankring af store økologiske omstillingsprocesser.
Periode10 maj 2013

Mediedækning

1

Mediedækning

  • TitelØkologi i de danske hospitalskøkkener
    Mediets navn/udløbØKOLOGI & ERHVERV
    Dato10/05/2013
    Producer/forfatterNiels Heine Kristensen, professor Foodscapes Innovations & Networks, AAU
    URLLog ind for at vise link til presseklip fra Infomedia
    PersonerNiels Heine Kristensen