AALBORG: AAU: Stadig job i banken

Presse/medie

Beskrivelse

I løbet af de næste seks uger springer henved 1.500 nybagte kandidater ud fra Aalborg Universitet med en frisk eksamen. De møder et jobmarked, der har undergået en radikal ændring, siden deres studiekammerater fik håndtryk og eksamensbevis for blot et år siden.- Den bedste indikator er nok antal jobopslag på nettet. Og det tal er stort set halveret siden samme tid i fjor, siger Anders Boye Jacobsen, hvis firma, Move On, i løbet af foråret er gået i kompagniskab med Aalborg Universitets Karrierecenter om AAU Jobbank. Jobbanken formidler ikke kun stillinger, men også viden. Tre studerende har som studiejob at ringe til virksomheder og fortælle om de mange muligheder for at tilknytte eller ansætte folk fra universitet. Det gælder både færdiguddannede og studerende.
    Periode24 maj 2009

Mediedækning