Aalborg Universitet bag ny brintuddannelse

Presse/medie

Beskrivelse

Aalborg Universitet vil uddanne en ny generation af ingeniører, der skal være med til at skabe et fremtidssikret samfund med brint, som en essentiel energikilde. Således kan man fra september læse brændselscelle- og brintteknologi på specialeretningen HyTec på Aalborg Universitet. 'Vores fossile ressourcer som olie og benzin bliver opbrugt, formentlig i løbet af de næste 50 år, og så skal vi have nogle alternativer', siger adjunkt Mads Pagh Nielsen, som er en af bagmændene bag uddannelsen. Han er derfor overbevist om, at universitets uddannelse bliver meget vigtig. Mads Pagh Nielsen regner med, at der begynder 15-16 studerende til september, hvoraf ni af dem er internationale studerende.
      Periode22 jun. 2005

Mediedækning