Aalborg Universitets forskning er i top

• Hans Jørgen Brodersen

Presse/medie

Beskrivelse

Projektet Vistachild fra Aalborg Universitet om et online tegnsprogskursus bliver hædret med 5.000 kr. i idékonkurrencen Venture Cup. Projektet var et blandt fem andre i kategorien for Midt- og Nordjylland. Senere kåres 10 vindere på nationalt plan. Aalborg Universitet står også bag nyt center, Chat (Centre for Appliances and Technology), som skal forbinde virksomhederne med de relevante kommende forskere på universitetet. Centrets leder, civilingeniør Hans Jørgen Brodersen, mener at begge parter vil drage fordel af samarbejdet. Virksomhedernes indsats og produkter får et kvalitetsløft, og omvendt er det vigtigt for undervisningen på langt sigt, at der tages fat i virkelighedens problemstillinger.
    Periode9 dec. 2006

Mediedækning

Mediedækning

• TitelPris til nordjysk ide om tegnsprog