Debat: Nordjylland skal løse egne problemer

• Bent Dalum

Presse/medie

Beskrivelse

Erik B. Hansen, formand for Aalborg Industri- og Handelskammer, skriver i et debatindlæg, at Nordjylland er nødt til at løse sine egne problemer. Han påpeger, at Nordjylland skal passe på ikke at blive sin egen værste konkurrent. Som lektor Bent Dalum fra Aalborg Universitets Institut for Erhvervsstudier sagde i forbindelse med præsentationen af de seneste og positive tal fra Nordjysk Konjunkturbarometer: 'Al den jammer kan indirekte være med til at skræmme nye virksomheder fra at etablere sig her'. Erik B. Hansen slutter af med at skrive, at de små og mellemstore virksomheder i Nordjylland har skabt omkring 1.400 nye job i årets 1. kvartal sammenlignet med samme periode i 2004. Dette er et godt udgangspunkt for yderligere vækst i området, mener han.
Periode10 jun. 2005

Mediedækning