Efterskolen kan give unge mere mod på madlavning

Presse/medie

Beskrivelse

En ny rapport af forskerne Noemi Katznelson, Maria Bruselius-Jensen & Rikke Kjærsgaard Amtoft fra Center for Ungdomsforskning (CeFU) ved Aalborg Universitet viser, at efterskoleophold kan give danske unge ekstra mod på madlavning. Ifølge undersøgelser fra Madkulturen ligger unge mellem 18-25 år bagud sammenlignet med resten af befolkningen, når det gælder madvaner. I rapporten har forskerne inddraget 268 spørgeskemabesvarelser samt 40 interviews fra unge på tre efterskoler, der har deltaget i Efterskolernes køkkentjans. Noemi Katznelson forklarer vigtigheden af et pædagogisk og åbent køkkenpersonale på efterskolerne for elevernes udbytte af køkkentjansen.(Resumé leveret af Infomedia) Kilder:LocalEyes.dk, 24-06-2021Ritzaus Bureau, Indland, 24-06-2021
Periode24 jun. 2021 → 29 jun. 2021

Mediedækning

3

Mediedækning