Beskrivelse

I dag offentliggør en forskergruppe fra Aalborg Universitet en rapport om, hvorfor 48 pct. af eleverne på erhvervsskoler dropper ud. Professor i pædagogisk psykologi ved Aalborg Universitet Lene Tanggaard fortæller, at blandt konklusionerne er, at eleverne savner faglig kvalitet og lærernes nærvær, imens lektor i unge og uddannelse ved Aalborg Universitet Peter Koudahl fremhæver skolernes strukturelle problemer. For nyligt udtalte politikere, at et campus-agtigt miljø skal gøre skolerne mere attraktive. Snart begynder forhandlinger om en reform af erhvervsuddannelserne, som regeringen ifølge statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) planlægger.Artiklen skrevet af Paw Velling, Mette Mayli Albæk Indslaget forekommer ca. 4 min. inde i udsendelsen.
Periode2 sep. 2013

Mediedækning