Forskere vil tracke forbrugernes adfærd

  • Rikke Gade Johansen
  • Kwabena Titi Ofei
  • Karina Dorph Pawlowski
  • Bent Egberg Mikkelsen

Presse/medie

Beskrivelse

Forskere vil måle vores adfærd som forbrugere ved hjælp af ny teknologi som FoodScape, Virtuel Food Choice Simulering, FoodScape tracking, Den Intelligente Buffet og DIMS, skriver Bent Egbjerg Mikkelsen, adjunkt Rikke Gade, ph.d.-studerende Kwabena Titi Ofei, studentermedhjælper Karina Dorph Pawlowski og professor MSO Stefania Serafin, AAU. Ved at automatisere datafangsten reducerer man den bias, der gerne opstår ved selvrapportering. For eksempel kunne forskerne bruge den nye teknologi til at se, at elever, der deltog i en undersøgelse om spisevaner i frokostpausen, faktisk gik uden for skolen i pausen, på trods af at de havde påstået noget andet i undersøgelsen.
Periode14 nov. 2015

Mediedækning

1

Mediedækning