Beskrivelse

På fagmessen FoodTech vil det være muligt at lægge vejen forbi Lyras A/S, hvor man kan smage øl, der er fremstillet med den nye danske UV-teknologi, raslysering. Teknologien kan være med til at nedbringe fødevarefabrikanters energiforbrug, CO2-udledning og vandforbrug. Ifølge lektor ved Institut for Kemi og Biovidenskab på Aalborg Universitet Peter Roslev inaktiverer teknologien bakterier og har et stort potentiale. (Resumé leveret af Infomedia)

Periode25 okt. 2022 → 25 okt. 2022

Mediedækning

2

Mediedækning

  • TitelSparer energi nok årligt til 164 ture rundt om jorden i bil
    Mediets navn/udløbAutomatik.nu
    Land/OmrådeDanmark
    Dato25/10/2022
    PersonerPeter Roslev
  • TitelFremtidens sikre erstatning for pasteurisering sparer både energi og vand
    Mediets navn/udløbPlus Proces
    Dato25/10/2022
    Producer/forfatterMarianne A. O. Andersen, PR & Communications, Lyras A/ S
    URLLog ind for at vise link til presseklip fra Infomedia
    PersonerPeter Roslev