God smag og godt selskab er sundt

Presse/medie

Beskrivelse

De senere år forsøger flere eksperter at overbevise om, at det måske ligefrrem kan slanke, hvis man giver sig selv lov til at gå efter smagen, nydelsen og samværet omkring det gode måltid i stedet for at følge de mange slanketips. Boris Andersen, ph.d.-studerende fra Aalborg Universitets forskningsgruppe Foodscape, Innovation og Netværk, udtaler, at velsmagende mad især kan være en kilde til en sanseoplevelse, der gør, at vi ikke har brug for at spise så meget.
Periode7 jul. 2012

Mediedækning

3

Mediedækning

  • TitelGod smag og godt selskab er sundt
    Mediets navn/udløbMidtjyllands Avis
    Varighed/længde/størrelse10,11
    Dato07/07/2012
    Producer/forfatterBine Madsen
    PersonerBoris Andersen
  • TitelGod smag og godt selskab er sundt
    Mediets navn/udløbSkive Folkeblad
    Varighed/længde/størrelse12, 13
    Dato07/07/2012
    Producer/forfatterBine Madsen
    PersonerBoris Andersen
  • TitelGod smag og godt selskab er sundt
    Mediets navn/udløbFlensborg Avis
    Varighed/længde/størrelse19
    Dato07/07/2012
    Producer/forfatterBine Madsen
    PersonerBoris Andersen