Gulddreng bliver DONGs nye chef

Presse/medie

Beskrivelse

TDCs administrerende direktør, Henrik Poulsen, blev på DONGs generalforsamling udnævnt som energiselskabets nye topchef. Caspar Rose, professor i international økonomi ved Copenhagen Business School (CBS), kalder DONGs valg af Henrik Poulsen for et 'perfect match'. Anders Drejer, professor i ledelse ved Aalborg Universitet (AAU), påpeger, at Henning Poulsen vil have en stor fordel i og med, at han kan navigere rundt i juridiske farvande, og at både TDC og DONG er globale i deres måde at tænke på. Professor ved Aalborg Universitet, Mogens Rüdiger, siger, at blandt Henrik Poulsens største udfordringer bliver at fastholde energiselskabets position som verdens ubestridt største aktør inden for opførelse og drift af havvindmøller.

Periode19 apr. 2012

Mediedækning