Beskrivelse

En familie fra Greve kæmper for at få et passende dagtilbud til deres søn med flere diagnoser, herunder infantil autisme. Greve Kommune har afvist familiens ansøgning, hvilket har ført til kritik fra blandt andre Søren Blæsbjerg, studielektor på Juridisk Institut ved Aalborg Universitet. Han forsker i handicap- og udsatteområdet og udtaler, at kommunens formulering i deres handicappolitik kan presse sagsbehandlere til at prioritere økonomi over borgerens behov. "Alle skal have den hjælp, som de har krav på. Man må ikke lægge vægt på det økonomiske hensyn alene, for det er i strid med loven," siger Blæsbjerg.

(Resumé leveret af Infomedia) Kilder: Dagbladet Roskilde, sektion 1, side 9, 03-11-2023 Dagbladet Køge, sektion 1, side 13, 03-11-2023

Periode3 nov. 2023 → 8 nov. 2023

Mediedækning