Interview med Louise Brøns Kringelum, Ph.d. Aalborg Universitet, CLS

MedietypeInternet
    LandDanmark
    Dato17/01/2018
    Beskrivelse”Man kan ikke skabe værdi isoleret – det skal være i dialog med brugerne – hvis de ikke forstår værdien, er den ikke reel.” Det og meget mere har Louise Brøns Kringelum, Ph.d. ved Aalborg Universitets forsket i i forbindelse med sin Ph.d. om, hvordan havne bedst kan innovere deres forretningsmodeller.
    Producer/forfatterDanske Havne
    URLhttps://www.danskehavne.dk/interview-louise-broens-kringelum-phd-aalborg-universitet-cls/
    PersonerLouise Brøns Kringelum