Beskrivelse

Charlotte Ringsmose, professor ved Institut for Kultur og Læring ved Aalborg Universitet, giver råd om, hvordan man skaber de bedste rammer for børn i en ny institution. Hun understreger, at man ikke skal bygge til for mange børn, og at man skal sørge for, at kvadratmeterne er, hvor børnene er. Hun påpeger også, at Danmark har lave krav til kvadratmeter per barn sammenlignet med andre lande. Ringsmose mener, at legepladsen fylder meget i den pædagogiske tænkning i Danmark, og at det er vigtigt at tænke på forældrenes rolle i institutionen. Hun siger: "Vi stiller store krav til vores små børn, og vi er nødt til at anerkende, at det er mor og far, der er vigtigst."

(Resumé leveret af Infomedia) Kilder: Det Grønne Område, sektion 1, side 3, 15-11-2023

Periode15 nov. 2023

Mediedækning