Kommentar: Minister ved for lidt om gruppeeksamen

• Niels O. Fruensgaard

Presse/medie

Beskrivelse

Videnskabsminister Helge Sander (V) har under den seneste tids debat om gruppeeksamen kritiseret eksamensformen skarpt ud fra den opfattelse, at det giver mulighed for, at de mest veltalende studerende scorer de højeste karakterer på bekostning af de tilbageholdende studerende. Men det er på ingen måde tilfældet på Aalborg Universitets ingeniøruddannelse, skriver universitetslektor Niels O. Fruensgaard i en kommentar. På ingeniøruddannelsen afsættes der en time til gruppens projekt plus 45 minutter ekstra per studerende, og det giver rig mulighed for at spørge ind til den enkelte studerendes viden, skriver Niels O. Fruensgaard, og han opfordrer videnskabsministeren til at møde op og overvære en gruppeeksamen i januar måned.
Periode3 jan. 2006

Mediedækning