Mails Gavner Sociale Netværk: Ifølge en ny amerikansk undersøgelse af The Pew Internet & American Life Project kan det gavne det sociale netværk at maile jævnligt. Internettet betragtes ikke længere som værende for nørder. Thomas Ryberg, ph.d.-studerende inden for it og læring ved Institut for Kommunikation ved Aalborg Universitet, siger, at 'computere er blevet vor tids forsamlingshuse, hvor man finder sammen med folk, der har samme interesse som en selv'. Adjunkt ved Institut for Kommunikation Tem Frank Jensen siger bl.a., at vi har vænnet os til i stigende grad at have kontakt med andre mennesker på anonym basis.

Presse/medie

Beskrivelse

Ifølge en ny amerikansk undersøgelse af The Pew Internet & American Life Project kan det gavne det sociale netværk at maile jævnligt. Internettet betragtes ikke længere som værende for nørder. Thomas Ryberg, ph.d.-studerende inden for it og læring ved Institut for Kommunikation ved Aalborg Universitet, siger, at 'computere er blevet vor tids forsamlingshuse, hvor man finder sammen med folk, der har samme interesse som en selv'. Adjunkt ved Institut for Kommunikation Tem Frank Jensen siger bl.a., at vi har vænnet os til i stigende grad at have kontakt med andre mennesker på anonym basis.
Periode13 feb. 2006

Mediebidrag

1

Mediebidrag

  • TitelMails Gavner Sociale Netværk: Ifølge en ny amerikansk undersøgelse af The Pew Internet & American Life Project kan det gavne det sociale netværk at maile jævnligt. Internettet betragtes ikke længere som værende for nørder. Thomas Ryberg, ph.d.-studerende inden for it og læring ved Institut for Kommunikation ved Aalborg Universitet, siger, at 'computere er blevet vor tids forsamlingshuse, hvor man finder sammen med folk, der har samme interesse som en selv'. Adjunkt ved Institut for Kommunikation Tem Frank Jensen siger bl.a., at vi har vænnet os til i stigende grad at have kontakt med andre mennesker på anonym basis.
    Mediets navn/udløbNordjyske Stiftstidende
    MedietypeTryk
    Dato13/02/2006
    PersonerThomas Ryberg