Mange unge går sjældent i køkkenet, men de vil gerne spise sammen

Presse/medie

Beskrivelse

Ifølge tal fra den nye bog af forbrugereksperten Dorte Wimmer, ’Generation Y – fremtidens forbrugere af detailhandelen’ er det kun 40% af danskere under 33 år, som laver aftensmad derhjemme hver dag eller næsten hver dag, og en voksende del af de unge laver mad hjemme langt sjældnere end det. Boris Andersen, videnskabelig assistent og ph.d. ved Aalborg Universitetsforskningsgruppe Foodscapes, Innovation og Netværk, har lavet feltstudier af unges madlavning, som forklarer at uden forpligtende familierelationer, har mange unge nemt ved at vælge den nemmeste løsning tilgængelig. Kilder:Jyllands-Posten, sektion 1, side 6, 22-10-2016Jyllands-posten.dk (Abonnementsområde), 22-10-2016Finans.dk, 22-10-2016
Periode22 okt. 2016

Mediedækning

5

Mediedækning