Nordjyske virksomheder har for få praktikanter

• Lise Nordklitgaard

Presse/medie

Beskrivelse

Jens-Ole Nielsen, direktør i Commitment Advertising, opfordrer andre nordjyske virksomheder til at tage de studerende fra Aalborg Universitet, AAU, ind som praktikanter, noget han selv har haft glæde. Jens-Ole Nielsen har ansat to tidligere praktikanter, kommunikationsstuderende, og han peger på, at de kommer med den nyeste viden. Ved at give de studerende indsigt i virksomhederne, får man dem måske i hus efter deres uddannelse i stedet for, at de flygter fra Nordjylland til udlandet eller andre områder af Danmark. På AAU starter man til efteråret et nyt projekt, der skal formidle kontakt mellem universitetet og de små- og mellemstore virksomheder i Nordjylland. Lise Nordklitgaard, der er projektkoordinator i Erhvervsforum på AAU, siger, at virksomhederne ikke kender mulighederne for en praktikant.
    Periode10 jul. 2006

Mediedækning