Nye teknologier til bekæmpelse af svovlbrinte i kloakker

Presse/medie

Beskrivelse

Et nyt projekt fremtidssikrer driften af afløbssystemer, hvor der kan opstå luftgener i forbindelse med spildevandspumpningen, der kan fremkalde svovlbrinte. Den ildelugtende gas kan skade rør, brønde og bygværker, og der er store driftsudgifter ved at skulle håndtere gassen med kemikalier. Med projektet ønsker man at forudsige problemerne med svovlbrinten, at optimere kemikaliedoseringen samt at korrosionsbeskytte kloakrør og brønde. Projektet er et samarbejde mellem blandt andet Hedensted Spildevand og Aalborg Universitet.

Periode2 aug. 2019

Mediebidrag

Mediebidrag

• TitelNye teknologier til bekæmpelse af svovlbrinte i kloakker