Beskrivelse

Aalborg Universitet har i samarbejde med Københavns Kommune udviklet en pædagogisk lederuddannelse, der har skabt mærkbare forbedringer i byens daginstitutioner. 120 ledere har netop afsluttet uddannelsen, og resultaterne viser, at 75% af institutionerne nu har opnået vurderingen 'god' eller 'fremragende'. Charlotte Ringsmose, professor på Institut for Læring og Filosofi ved Aalborg Universitet, er en af underviserne på uddannelsen. Hun forklarer, at forløbet også har fokuseret på udvikling af medarbejderne, da det skal bidrage til at skabe mere stabile, faglige miljøer: "En øget kvalitet skaber også en faglig stolthed hos medarbejderne ... hvilket igen kan lette rekrutteringen af nye pædagoger", siger hun.

(Resumé leveret af Infomedia) Kilder: Kk.dk, 29-11-2023

Periode29 nov. 2023 → 7 dec. 2023