Praksisfaglighed: "Viden er så meget mere end at kunne læse en tekst"

Presse/medie

Beskrivelse

Periode8 mar. 2023

Mediedækning

Mediedækning

• TitelPraksisfaglighed: "Viden er så meget mere end at kunne læse en tekst"
    Grad af anerkendelseNational
    Mediets navn/udløbAsterisk
    Land/OmrådeDanmark
    Dato08/03/2023
    BeskrivelseBedre inklusion og elever med et mere nuanceret blik for viden og deres muligheder i livet. Det er nogle af de potentialer, der ifølge forskningen ligger i øget praksisfaglighed i skolen. Samtidig imødekommer praksisfaglighed en politisk ambition om, at flere elever skal søge ind på erhvervsskolerne. Men er det skolens opgave at uddanne til specifikke uddannelsesretninger? Asterisk vender praksisfagligheden med to didaktikforskere.
    Producer/forfatterEva Frydensberg Holm
    URLhttps://dpu.au.dk/asterisk/praksisfaglighed-viden-er-saa-meget-mere-end-at-kunne-laese-en-tekst
    PersonerJulie Borup Jensen