Beskrivelse

Charlotte Ringsmose, professor ved Institut for Kultur og Læring på Aalborg Universitet, udtaler sig om problemet med mangel på dagplejere i Nordjylland. Hun understreger, at de første tusind dage i et børns liv er afgørende for deres udvikling, og at det er vigtigt, at voksne kan engagere sig i dem enkeltvis. Hun mener, at det kan være problematisk, når dagplejere får fem børn i stedet for fire, da det kan betyde, at barnet får mindre af den vigtige kontakt, det har brug for. "Når man er oppe på fem børn, er det uhyre vanskeligt at have det gode udviklende samspil med børnene, som man ved, de har så meget brug for," forklarer hun.

(Resumé leveret af Infomedia) Kilder: Nordjyske Stiftstidende, sektion 1, side 10, 19-11-2023

Periode19 nov. 2023

Mediedækning