Projektporten til glæde for erhverv og studerende

Presse/medie

Beskrivelse

Igennem universiteternes Projektporten kan virksomheder få gratis hjælp fra studerende til at løse opgaver for dem. Det har Greve Produktionsskole bl.a. benyttet sig af i forbindelse med overtagelsen af Tune Landboskole. Studerende fra RUC hjalp ledelsen med at løse nogle opgaver til stor glæde for produktionsskolen. Selvom konsulentfirmaerne kan blive valgt fra i forbindelse med Projektporten glæder marketingschef i PA Consulting Group, Henrik Ørholst, sig over samarbejdet mellem studerende og virksomheder. Det giver nemlig en god erfaring til de studerende, så de ikke er helt grønne, når de er færdige med studiet og skal søge job, siger han. Roskilde Universitet, Aalborg Universitet og Syddansk Universitet er tilmeldt Projektporten.
      Periode15 sep. 2005

Mediedækning

Mediedækning

• TitelProjektporten til glæde for erhverv og studerende