Rockwool: Virksomheder kan ikke overlade produktudvikling til andre

Presse/medie

Beskrivelse

Der bliver ofte peget på, at universiteterne skal gøre en større indsats for at få deres forskning ud i virksomhederne. Ifølge programme manager hos Rockwool International Dorthe Lybye bør virksomhederne selv også tage et initiativ. Gennem 15 år har Rockwool haft et tæt samarbejde med Yuanzheng Yue fra Institut for Kemi og Biovidenskab ved Aalborg Universitet omkring udviklingen af nye produkter og processer. Samarbejdet drejer sig om at finde de mest optimale aluminiumssilikatfibre til stenuld og den optimale proces til fremstillingen af disse. Dorthe Lybye siger, at virksomheden selv skal kende og definere deres problem og selv bidrage til løsningen under et samarbejde med universiteterne.
Periode7 jun. 2015

Mediedækning